Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Itt a kulcs a női orgazmushoz

lánylétedre 2018 szeptember 08.

Mindenkinek más a teste, változó, hogy egy nőnek milyen érintések jönnek be és hozzák izgalomba - egy friss tanulmány viszont felfedezett pár olyan technikát, melyek (majdnem) minden nőnél, de a legtöbbjüknél működnek. 
charles-deluvio-538048-unsplash.jpg

Fotó: Charles Deluvio

A női orgazmust övező misztérium Freud óta tartja magát, és feltételzi, hogy a nők behatolással mindig elérik a hüvelyi orgazmust, ami számukra is a szex csúcspontja. Természetesen vannak nők, akiknél ez így is van, de sokan másoknál a csikló stimulációja nélkül nincsen orgazmus. 

Journal of Sex &Marinal Therapy tanulmánya egy 2015-ös reprezentatív kutatás, ami 18-94 (igen, 94) közötti heteroszexuális nőket kérdezett a szexuális szokásairól, az orgazmusuk eléréséről és intenzitásáról. Az eredmények meglepően részletesen közlik a válaszokat. Arról kérdezték a válaszadókat, milyen területeken, milyen mozdulatokkal és intenzitással élvezik a legjobban a szexet. 

  • A nők 2/3-a a csikló körüli izgatást élvezi (oldalt vagy a csikló alatt és felett) és a szeméremajkak izgatását. 
  • A legtöbb nő a gyengédtől a közepesig élvezi a csiklóra (vagy körülötte) gyakorolt nyomás mértékét.
  • 75 százalékuk a ritmusos mozgást preferálta, azaz a különböző intenzitások váltogatását, a csikló és a szeméremajak közötti váltásokat. 

Kövess Instagramon is >>

A tanulmány nagy vívmányként említi, hogy a nők meg tudták fogalmazni a vágyaikat, preferenciáikat, ami a szexuális életükben is hasznukra válhat, különösen, ha partnerükkel képesek kommunikálni arról, hol szeretnék, ha megérintenék őket. 

Debby Herbenick, a kutatás vezetője szerint:

"meg kéne tanulnunk megfogalmazni a vágyainkat, hogy mit szeretünk a szexben, hiszen az emberek részletességgel meg tudják mondani azt is, milyen gyümölcsös utóíze van a bornak, amit isznak, akkor a saját testükkel és vágyaikkal kapcsolatos kifejezést is meg lehet tanulni." 

 (Broadly

Olvass még! >>

 

Lányok, ki lesz önző helyettetek? >>

Nem lesz jobb attól, ha megélhetési kurvákról posztolsz >>

 

Kövess Instagramon is >>

 

lánylétedre a Facebookon >>

 

 

 

 

 

Kommentek

süti beállítások módosítása