Nem lesz jobb attól, ha megélhetési kurvákról posztolsz

O Kitti 2018 szeptember 04.

Mostanában többször futottam bele olyan posztokba vagy élő beszélgetésekbe, ahol a közös feszültséglevezetés az éppen aktuális politikusfeleségek, modellek, üzletasszonyok, valóságshow sztárok személyisége körül történt.

ladyg.jpg

Teljesen nyilvánvaló, hogy az olyan ismert nők mint Vajna Timi vagy Sarka Kata megosztó jelenségek, de talán ez így nem elég erős megfogalmazás, hiszen a legtöbb emberből utálatot, agressziót, masszív gyűlölködést váltanak ki. Mindig érdekelt, hogy miért képes egy-egy másik ember életmódja gyűlöletet kiváltani másokból, akik energiát, agysejteket nem kímélve, extra kortizol túltermeléssel képesek az interneten utálni vadidegen embereket. Nyilván itt számításba kell venni, hogy erősen fennáll a gyanúja a közpénz-herdálásnak, amit mondjuk a feleségek, barátnők a simlis NER-férjektől kapnak. Nem mondom, hogy el vagyok ragadtatva bármelyik celebnő tevékenységétől, de eszembe nem jutna posztolni róla, hogy "ezeket a megélhetési kurvákat jól fel kéne pofozni, hogy végre felébredjenek, és megtudják, milyen a valóság", ahogy nem olyan régen olvastam egy posztban. Eszerint rá kéne ébreszteni a fizikai erőszak bevetésével Vajna Timit ls társait, hogy mi a valóság.  Kurvára szomorú, hogy vannak, akik szerint veréssel kell ráébreszteni valakit a magyar valóságra, de lehet, igaza van, hiszen az erőszakos viselkedés számos család működésének mindennapos része tettlegesen vagy nonverbális megnyomorítással. Az erőszak a mindennapjaink, a kultúránk szerves része, így nem lep meg, hogy sokak szerint egy nőt megveréssel kell ráébreszteni az általános valóságtudatra, legyen is ez bármi.

Ha már nekünk szar, nehogy már ő yachtozzon meg utazgasson, és ezt még meg is mutatja Instán, szenvedjen rendes magyar módra egy külvárosi tízemeletes panel ötödik emeletén a koloniál bútorok naftalinos kipárolgásában és a dohányfüst homályában, anyóssal és két gyerekkel.

Nyilván bicskanyitogató az embereknek azt látni, hogy mások zéró munkával olyan életet élhetnek, amilyet ők valószínűleg sosem fognak, abban az országban, ahol a gyermekszegénység kockázata 41% körüli (Eurostat, 2015), és az öngyilkosságok számát tekintve másodikak vagyunk Európában (KSH, 2016).

De tudjátok mi az, ami ennél is bicskanyitogatóbb?

A politkusférjek, akik emögött a nők mögött szépen csendben gyilkolják a néplelket.

Miért nem rájuk haragszotok?

Miért nem őket akarjátok felpofozni, hogy ráébredjenek az egyetemes magyar valóságra? Miért nem a Pénztáros Lőrinc jelenséggel vagytok elfoglalva? Miért nem az ellenzéki sajtó szétverésével, Rogán Anti propagandaminisztériumával? Andy Vajna kaszinókoncessziójával? Tiborcz István közbeszerzési balhéival? Komolyan azt gondoljátok, hogy számít egy cseppet is Vajna Timi Los Angeles-i tartózkodása a nagy húsosfazékhoz képest? Tényleg Ráhel szardobálása a legnagyobb probléma?

Tudatosan vagy sem, előtérbe engedik a politikusfeleségeket és üzletasszonyokat, valószínűleg nem véletlenül. Nem azt mondom, hogy mindenki menjen és ölelje meg a Rogán Cilit, bár valószínűleg jól esne neki egy őszinte emberi kontaktus.

Tényleg biztos az is, hogy Cili és barátnői jól érzik magukat és boldogok? Nem csak egy óriási médiakamu az egész életstílus, Insta-pózos, nakamás, izzadságszagú szemfényvesztés egy-egy rothadó kapcsolat paravánja előtt?

Amíg is velük vannak elfoglalva az emberek, addig a NER-férjek tovább űzhetik hűbérúri játékaikat a 2010-es évek Magyarországán. Mondhatjátok, hogy de ezek a nők önként rakják ki magukat a kirakatba, akkor vállalják azt is, amit kapnak érte. Viszont a NER urai is önként rakják ki magukat a kirakatba, itt vannak a szemünk előtt. Nincsenek kiszőkítve, felpolcolva, beállítva, de itt vannak. Őket mikor vesszük észre?

*amúgy meg nem értem a megélhetési kurva kifejezést, aki kurva, az általában az a megélhetéséért dolgozik

 kövess Instagramon is >> 

 

Olvass még:

 

 Nem szoktam sütikről posztolni, de a Flamingó miatt muszáj >>

 

Lányok, ki lesz önző helyettetek? 

 

Itt a kulcs a női orgazmushoz >>

 

lánylétedre a Facebookon >>

 

kövess Instagramon is >>

Kommentek

süti beállítások módosítása