Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csatlakozz hozzám, alap higiénés eszközöket gyűjtünk rászoruló nőknek!

O Kitti 2019 július 05.

Gyűjtsünk össze LEGALÁBB 100 csomagot a rászoruló nőknek! 

gyujktes.jpg

A hajléktalanul, utcán, vagy tartós mélyszegénységben élő nőknek nincsen pénzük a legalapvetőbb higiénés eszközökre sem. Csatlakozz hozzám, és változtassunk ezen együtt! A lánylétedre olvasói által összegyűjtött adományokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat juttatja majd el a rászorulóknak. Kérlek, írd meg üzenetben, hogy mivel tudsz hozzájárulni pontosan a gyűjtéshez, a máltaiak a következőket kérték:

- eü betét, inkontinencia betét, tusfürdő, dezodor, nedves törlőkendő, szappan,hajgumi, hajcsat, sampon, papírzsepi, tiszta női pamut fehérnemű, zokni (nagy méret), kézfertőtlenítő, fogkefe, fogkrém, hajkefe, fésű, papucs. Nem javasolják: tampon, tölcsér, éles vágóeszköz (penge), rövid lejáratú élelmiszerek adományozását. 

A felajánlott csomagokat azok mennyiségétől függően egy, vagy több időpontban visszük el együtt a máltaiakhoz. Biztosan neked is akad otthon a fentiekből valamennyi pluszban, privát Facebook üzenetben vagy  a lanyletedre@gmail.com email címen várom, hogy mivel tudsz beszállni a 100 csomag összegyűjtésébe!  Oszd meg, és használd a #legalább100 hashtaget!

 

Kommentek

süti beállítások módosítása