8 jel, hogy jobban szeretsz aludni, mint bulizni

lánylétedre 2015 november 10.

Kár tagadni, hogy imádunk aludni. A reggeli ébredés napi kihívást jelent és részvétet érzünk azokkal, akiknek hajnali 5 és 6 óra között el kell hagyniuk a meleg ágyat. Bevalljuk, az életünk egy nagy felkelésverseny és sokszor állunk vesztésre.

8 szituáció következik, szigorúan alvásrajongóknak.

1. Csodálattal nézed az ismerőseidet, akik hétközben koncertekre majd kocsmázni járnak. Nem is érted: koncert vagy kocsma. A kettő hogy is férne bele éjfél előtt?

2. A hétköznapi maximumod a három hosszúlépés, attól még nem leszel másnapos - legalábbis ha éjfél előtt biztosan ágyba kerülsz. 

Erotikus naptár feminista kiadásban >>

3. Alvásfigyelő alkalmazást töltesz le a telefonodra és érdeklődéssel szemléled, hogy melyik alvási ciklusban mennyi időt töltesz el és hogyan lehetne javítani a mélyalvás statisztikádon. 
4. Felfedezed, hogy létezik a Sleep magazin. 
5. Átkopogsz a szomszédba, hogy legyenek kedvesek lehalkítani a tévét, mert nem tudsz tőle pihenni. 
6. Van esti programod szombatra, amit már vártál egész héten, aztán eszedbe jut, hogy vettél egy vadiúj levendulás textilspray-t és végülis itthon is maradhatnál kipróbálni az új ágyneműn.
7. Néha előfordul, hogy valaki este 9 körül hív fel telefonon, te pedig próbálsz megszabadulni a rekedtségtől és letagadod, hogy már nyolc óta édesdeden szunyókálsz. 

10 mondat, amit anyád se gondolhatott komolyan >>

8. Ha a fiúd szeretne összebújni veled, néha képtelen vagy kivárni, amíg lezuhanyozik és visszaér. Elalszol. 

 

Kommentek

süti beállítások módosítása