11 jel, hogy a magazinok utálják a nőket

lánylétedre 2015 január 17.

... és a férfiakat is

Persze ezt eddig is tudtuk, de most akadt a kezem ügyébe egynél több magyar nyelvű női magazin egyszerre. A prímet mindenképpen a Cosmopolitan, Joy, Glamour triumvirátus viszi, amik "vasárnapi koktélpartikról a csajokkal" és "sztárcsajszikról" írnak. Ha ettől még nem kapna a hetvenes IQ-nál jobb értelmi képességekkel rendelkező olvasó viszketős ekcémás rohamot, akkor mutatok pár címek, cikkrészletet az aktuális lapszámokból.

A Joy magazin nagyszerű gesztusa az új évre: a februári lapszámhoz kaptunk egy félmeztelen férfiakat ábrázoló falinaptárat. Nem tudom, az ilyesmi a kilencvenes évek melyik szakaszában volt utoljára menő, de ha valaha az is volt, remélem, hogy azt csak álmodtuk.

img_3028.JPG

A Glamour magazin valamelyik őszi számának egyik kreatív címlapcíme: ha "szépség jó befektetés". Akárcsak egy Louis Vuitton vagy egy Birkin, hiszen évekre szóló befektetés!

img_3029.JPG

Az aktuális Cosmo jó tanácsa: hagyd, hogy a fiú rendelje meg a bort, mert az úgy illik, hogy nézne ki, ha a borokhoz nem értő nő ledominálna egy férfit. 

img_3031.JPG

Mi történik, ha egy nő széttárt lábakkal ül a New York-i metrón? >>

A Joy szilveszteri tippjeivel valószínűleg az történt, hogy véletlenül viaszszobroknak írták őket.

img_3032.JPG

Lehetőség szerint a partner ébredése előtt egy órával január elsején aromaterápiás arcgőzöléssel készülj, hogy a pórusok megnyíljanak és befogadhassák a pakolás hatóanyagait (melyet előző este a clutchodba rejtettél). A Joy segít a új év első reggelén.

img_3035.JPG

A Playboy főszerkesztőjének egész cikke megérne egy posztot, akárcsak a magazin létezése, de már az elején azzal a meglepő kijelentéssel találkozunk, hogy a Playboy nem 90-60-90-es nőket mutogat meztelenül. Őőő, de. Pantl Péter később azért hozzáteszi, hogy a számára a nőknél elengedhetetlen az esztétikum. Érdemes volt időt szánni a cikkre, Péter!

Meztelen képekkel kampányol az aktivista >>

img_3036.JPG

Az egyik legnagyobb dobása volt a Cosmónak, hogy a decemberi számában arra az esetre adott tanácsokat, hogy mit kell tenni, ha az ember egy egyébként szuper kapcsolatot dobna, mert a pasi"béna online". Instant röhögőgörcsöt kaptam. Amúgy az a kérdésem, hogy mégis ki készít gym-selfie-ket???

img_3037.JPG

A Cosmopolitan Menő vs. Ciki rovatának Ciki oszlopába kerül minden, lehetőleg valóságos életszituáció.

img_3038.JPG

A Glamour szerint az életed a kifutód. És akkor azon tűsarkakon lehet végigtipegni. Aha, nem.

img_3039.JPG

Az Instyle magazin szerint ezt a 256 partitrükköt minden nőnek ismernie kell (tényleg megszámolták?). Remélem szerepel köztük az is, hogy "Hogyan tartsd tisztán a clutchod bélését egy hordozható, összecsukható, mini porszívóval".

img_3044.JPG

A szex főcímek mindent visznek. Szexelj 1000 órán át, szexelj mindig, szex ebédidőben, szex a spájzban, szex az őstermelő piac vécéjében, szex a 4-6-oson....

Keress a Facebookon is!

szex_koll.jpg

Kövess Instagramon! >>

Kommentek

süti beállítások módosítása