10 nő, aki felvállalja a terhességi csíkjait

lánylétedre 2015 április 28.

Az állandó diétás és fogyókúrás,testépítős, zsírégetős, "kötelező" tavaszi kontentek mellett erős és pozitív önképpel kell rendelkeznie gyakorlatilag bárkinek, akinek teste van. 

vonal3.jpg

A sok hülyeség mellett, ami azt hangsúlyozza, hogy a testünk egy templom, jó végre egy olyat kampányt látni, ahol hétköznapi nők vállalják fel a testüket - jelen esetben képeket a striáikról. A tested nem templom: egy élő,összetett működésű, sérülékeny organizmus, ami az egész életed nyomát viseli magán, rengeteg örömödhöz és bánatodhoz járul hozzá és ami egészen elképesztő módon képes regenerálódni akkor is, amikor nagy sokkhatásnak, extra igénybevételnek teszed ki. Ennek sokszor nyoma marad - hegek, striák, foltok, sérülések, égésnyomok. 
vonal1.jpg
Striák kialakulásához még szülni sem kell, hirtelen növekedés/fogyás/hízás következtében bárkin megjelennek, az emberek többségén itt-ott legalább két-három csík látható. Ezek az idő múlásával halványulnak, egyébként meg teljesen ártalmatlanok. Bár a kampány a #loveyourlines hashtaggel fut két anya ötletéből, különösebben még szeretni sem kell a striákat - egyszerűen ott vannak, a testünk, a létezésünk velejárói - sztorik, életszakaszok memói. Innen nézve pedig akár szeretni is lehet őket. 

Viktoriánus gifek felnőtteknek >>

vonal10.jpg

Elutasították itthon az erőszakellenes kampány ötletét >>

vonal2.jpg

Keress Facebookon is! >>

 

lánylétedre az Instagramon >>

vonal4.jpg
vonal6.jpg
vonal7.jpg
vonal8.jpg
vonal9.jpg

 

Kommentek

süti beállítások módosítása