Egy 21 éves szexmunkás élete képekben

lánylétedre 2015 április 15.

Egy 21 éves szexmunkás lányt, Edent kísérte fényképezőgépével Alicia Vera mexikói fotós. A dokumentarista jellegű képek sokszor megdöbbentőek, sötétek vagy éppen szomorúak - Alicia és Eden között baráti viszony alakult. 

eden10.jpg

Az egyik képen Eden a gyerekkori játékbabáival látható, a másikon már azt örökíti meg a fotós, ahogy bevallja édesanyjának, mivel foglalkozik. A lány  San Franciscoban dolgozott prostituáltként, ide egy Baby álnevű veterán szexmunkás segítségével költözött, és szerzett vendégkört. 

eden2.jpg

Alicia Vera fotós egy strip clubban találkozott Edennel, a fotós itt gyűjtött anyagot egy másik projektjéhez, közben viszont jóban lettek és barátságot kötöttek a fiatal lánnyal. Eden útja innen vezetett a hotelszobákba, az állandó készenlétbe - mindig munkára készen kell várnia, hogy hívják az ügyfelek, a telefonja alváskor is közvetlenül mellette van. Akárcsak Alicia Vera fotós: folyamatosan fotózta Eden mindennapjait, ők ketten hónapok óta szinte együtt élnek.

Egyetlen kuncsaft akadt csak, aki név és arc nélkül hajlandó volt szerepelni Alicia képein. 

eden12.jpg
A rendőrséggel többször is akadt probléma, a legutóbbi tárgyaláson szerencsére felmentették - Eden jól tudja, hogy a munkája csupa veszély, kiszámíthatatlanság. A megoldást viszont abban látja, hogy a jognak rendeznie kellene a szexmunkások, prostituáltak helyzetét és legálisnak elismerni az egyébként mindenhol létező és virágzó foglalkozást (Svédországban nem a szexmunkást, hanem a szolgáltatást igénybe vevő személyt büntetik például).
Eden ma a barátaival bérel egy lakást San Franciscoban és felhagyott prostitúcióval. 

Ha kérdeznél/segítségre van szükséged, keresd bizalommal a Szexmunkások Érdekvédelmi Egyesületét! 

eden11.jpg

Alkalmas vagyok felnevelni egy gyereket, csak nem akarok >>

eden1.jpg
eden7.jpg
eden8.jpg
eden9.jpg
eden3.jpg
eden5.jpg
eden14.jpg
eden13.jpg

Keress Facebookon is! >>

lánylétedre az Instagramon >>

Olvass még!

Hegek és testek - ahogy még nem láttad >>

Kommentek

süti beállítások módosítása