Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ilyen a női orgazmus

lánylétedre 2015 január 19.

Asztalnál ülő nők kezdenek olvasni, egyre több elcsuklással a hangjukban - a Hysterical Literature című videosorozat Clayton Cubitt kiállításorozatának egy része, ami egy kissé zavaros okfejtéssel a könyvtárak népszerűsítésére próbálja felhívni a figyelmet.

Cubitt persze tisztában van a szexuális, már-már pornográf jellegével elmondása alapján " az asztalra akartam kitenni azt, amit a társadalom szívesen lát, az asztal alá rejtettem azt, amit pedig nem lát szívesen, jelen esetben a szexualitást." Mert hogy a résztvevőket az asztal alatt egy "titkos asszisztens" részesíti szexuális örömökben.

Polaroidok a rendezőóriástól >>

Abban egyetérthetünk a rendezővel, hogy az Instagram és a személyes brand tökéletesre csiszolásának korában eléggé zavarbaejtő lehet egy ennyire nyílt és kitárulkozó felvétel, nemcsak a női szexualitás explicit volta miatt, hanem mert a control freakek korában egy olyan jelenetet tár elénk, ahol az alanyok magukról megfeledkezve, férfi nélkül élnek át mások szeme láttára orgazmust.

Az a durva, hogy a netes pornó korában, amikor azt hinnénk, hogy már semmivel nem lehet meglepni minket,  jönnek ezek a videok, melyekben nincs genitáliavillantás, semmit nem látunk abból, hogy mit csinálnak ezekkel a nőkkel. A videok mégis izgalmasabbnak tűnnek, mint bármelyik pornó, amelyikben gigantikus pénisszel üldöznek nőket.

Mi történik, ha egy nő széttárt lábakkal ül a New York-i metrón? >>

 Keress a Facebookon is! >>

Kommentek

süti beállítások módosítása